Professionele hulp bij scheidingen.
Bel vrijblijvend: 035 - 799 02 75
Echtscheiding
echtscheidingspapieren tekenen

Echtscheiding aanvragen in Hilversum

Een echtscheiding kan een grote impact op u hebben. Uw leven verandert en daarom is het belangrijk om al uw zaken goed op orde te hebben zodat u weer verder kunt met uw leven. Zijn u en uw partner het eens over de echtscheiding? Schakel dan de hulp in van ons scheidingskantoor om uw scheiding van begin tot eind te regelen. Wij helpen u bij uw scheiding in Hilversum en in de omgeving van Hilversum. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Hoe verloopt een echtscheiding bij ons?

In een eerste kennismakingsgesprek maakt u kennis met uw advocaat. Wij komen, als u dit wenst, bij u thuis in Hilversum of omgeving van Hilversum. Tijdens deze afspraak geven wij uitleg over wat een echtscheiding bij ons inhoudt en geven wij meer informatie over onze dienstverlening. U kunt als u dit wilt aan het eind van het kennismakingsgesprek een dienstverleningsovereenkomst ondertekenen.

In een tweede gesprek verzamelen we alle gegevens die nodig zijn om uw echtscheiding in gang te brengen. Wij bepalen welke partijen erbij betrokken moeten worden en welke extra kosten er eventueel gemaakt moeten worden.

In een derde gesprek bespreken we alle vorderingen en struikelblokken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u en uw partner het niet eens zijn over bepaalde zaken. U heeft nu de tijd om deze zaken van uw echtscheiding te bespreken.

Als iedereen tevreden is over de getroffen regelingen en afspraken wordt er een echtscheidingsconvenant ondertekend. Nadat de echtscheiding bij het gemeenteregister is ingeschreven, nemen wij nog contact met u op om de laatste punten te bespreken. Uw echtscheiding in Hilversum of in de buurt van Hilversum regelen wij van begin tot eind.

Menu