Professionele hulp bij scheidingen.
Bel vrijblijvend: 035 - 799 02 75
Mediation
Met elkaar om de tafel

Mediation in Hilversum

Woont u in Hilversum of in de omgeving van Hilversum? Dan komen wij bij u in uw vertrouwde omgeving langs om uw echtscheiding te regelen. U geeft aan waar en wanneer u wilt afspreken. Zo heeft u geen reistijd en hoeft u geen dagen vrij te nemen van uw werk. Daarnaast hoeft u niet met documenten te slepen, u heeft alle belangrijke papieren binnen handbereik.

Zelfs in de avonduren zijn wij beschikbaar. Dit is handig voor u als u overdag werkt of kinderen heeft. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis helpen wij u op het gebied van juridisch-, financiële-, fiscale- en emotionele zaken bij uw scheiding in Hilversum. Wij bieden voor u een oplossing waar iedereen tevreden mee is.

Wanneer schakel ik mediation in?

Onze mediator uit Hilversum helpt u graag als u en uw partner het erover eens zijn om uit elkaar te gaan. U hoeft natuurlijk niet over alle zaken een gelijke mening te hebben, maar u heeft de intentie om er samen uit te komen.

Komen u en uw partner er absoluut niet uit? Dan brengen wij u graag in contact met onze echtscheidingsadvocaat. Mediation kan u dan helaas niet verder helpen. U heeft dan beiden een advocaat nodig die u helpt in de juridische strijd.

Duur van het scheidingsproces

Een echtscheidingsmediator kan in 3 tot 4 maanden uw scheiding regelen. Belangrijk hierbij is dat de scheidingsmelding op juiste wijze wordt gedaan. Aan de hand van gesprekken stellen wij een scheidingsconvenant op. Samen met het verzoekschrift wordt deze naar de rechter gestuurd. U bent officieel gescheiden als de scheiding ingeschreven staat bij het gemeenteregister.